Despre Noi

Bun venit, stimati parinti!

     

    Aici o echipa performanta de invatatori si profesori organizeaza eficient timpul copiilor dumneavoastra inainte sau dupa orele de scoala. Activitatile educative sunt armonios imbinate cu cele recreative, astfel incat copilul dumneavoastra sa-si petreaca timpul intr-un mod cat mai placut, dar in acelasi timp sa se pregateasca temeinic pentru lectii zi de zi. Programele educative se desfasoara si in perioadele vacantelor.

    Toate activitatile propuse si desfasurate sunt realizate in concordanta cu dezvoltarea fizica si psihica a copilului de varsta scolara mica. Masa este servita in cantina din incinta cladirii. Copiii servesc aici un pranz complet, iar meniul este in concordanta cu cerintele nutritioniste privind alimentatia copiilor de la aceasta varsta.

    Dupa servirea sau inainte de servirea pranzului (in functie de programul din care fac parte - before sau after school) elevii au o ora de activitati recreative si de relaxare. Temele si le pregatesc intr-un cadru adecvat, dotat cu materiale didactice necesare, asistati si indrumati de cadre didactice specializate. Preocuparea de a organiza activitatile zilnice ale copiilor nostri, si în afara mediului scolar, au drept scop crearea unui drum pentru fiecare dintre ei. Cum vom putea sti daca avem un copil talentat la muzica, la desen, la dans sau la teatru daca nu-i prilejuim contactul cu toate acestea?

  After school "Europrecepta" a aparut ca o consecinta a acestor necesitati. Aici se cânta, se danseaza, se joaca teatru, se picteaza. Iar ei, copiii, cândva vor hotarî ce vor lua cu ei mai departe din toate acestea. In submeniul ACTIVITATI FACULTATIVE puteti afla detalii despre toate acestea.

  Parintii pot apela si ocazional la serviciile noastre sau doar in anumite zile, daca urmaresc in mod deosebit cultivarea unor aptitudini pe care le observa la propriul copil.

   Programele de vacanta sunt organizate in locatii deosebite, in zona Bran - Moieciu la Cheile Gradistei si pe litoral in statiunea Jupiter, in Complexul Delta. Programele sunt variate; cuprind activitati desfasurate pe ateliere (dans, teatru, orientare turistica, jocuri sportive, inot) si sunt strict elaborate pe toata perioada vacantei. Mentionam faptul ca locatile au fost alese in functie de securitatea maxima a copiilor. Pentru detalii va sugeram sa urmariti filmuletele din vacantele trecute, in submeniul FILMULETE DIN VACANTA.

   Evenimentele deosebite ale copiilor inscrisi in centrul nostru constituie un prilej de petrecere, pe care le organizam in fiecare vineri dupa-amiaza. Cu aceste ocazii invitam animatori profesionisti care impreuna cu profesorii nostri de dans si teatru transforma orele petrecute aici intr-o amintire de neuitat. Influentele care se exercita asupra copilului, evenimentele care apar la aceasta vârsta au un rol foarte important în drumul spre a deveni adult responsabil, de caracter. Mediul în care traieste copilul, educatia pe care o primeste îsi vor pune amprenta în formarea viitoarei personalitati a acestuia.Asadar...va asteptam si nu veti regreta!!!

Despre noi

After School and Kids Events in Iasi

 

 

Powered by Web Display

Acest website foloseste cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.